Verslag ABKC show Spanje

Gepubliceerd op 18 januari 2022 om 22:50

Hier ons verslag van de ABKC show in zamora ..

Om te beginnen wil ik eerst een paar mensen bedanken .. Percy Telussa en vriendin Tam heel erg bedankt voor het oppassen van onze hondjes en niet te vergeten onze chauffeur Gérard ( zonder fb ) om ons te rijden naar zamora tis toch 1600 km heen en 1600 km terug .. jullie zijn toppers .

Donderdag morgen vertrokken we naar Spanje om daar een ABKC show te lopen .. de voorbereidingen waren al een poos bezig .. corona test .. ineting honden gezondheidsverklaring en niet te vergeten het trainen van de honden ..

Engelin had 2 honden klaar gemaakt voor de show Juara en Santai .. het was best wel spannend omdat juara officiële ABKC kampioen kon worden met nog 30 puntjes te gaan .. Voor Santai was het de eerste keer .. ..

De reis verliep eigelijk vlekkeloos het duurde wel lang maar was goed te behappen .. alleen in Frankrijk was het even spannend we werden bij een tol overgang aan de kant gezet en moesten alles laten zien qua papieren .. om eerlijk te zijn best spannend omdat Frankrijk bekend staat dat ze niet heel makkelijk zijn maar je ziet toch als al je papieren in orde zijn dan heb je nagenoeg geen problemen uiteindelijk wilde ze toch ook nog op de foto met Juara . Het was denk ik het spannendste moment van de reis

Eenmaal op locatie aangekomen was het toch een wow . Wat professioneel zag het er uit en wat een drukte .. en ook alles wat er liep was van hoog niveau..we zijn veel op shows geweest maar voor mij was dit toch wel een van de beste georganiseerde shows alles of het nu de honden handlers was alles klopte hier ..

Maar wij waren ook gekomen voor show te lopen .stiekem hoopte wij dat we Juara kampioen konden maken maar de concurrentie was hoog en het was hellaas niet gelukt ..

Dbbk juara werd in beide shows 2x 2e maar was niet genoeg om ABKC kampioen te worden omdat alleen de eerste punten krijgen .. Engelin was toch wel een beetje teleurgesteld omdat ze hier zo op hoopte maar na het verwerken was ze ook toch weer heel blij

Ook Santai werd uitgebracht dit was voor haar de eerste show met een 1e plaats in de eerste show en een 2e plaats in de tweede show was dit toch een heel mooi resultaat..

Nu we thuis zijn en de hondjes gedaan zijn kunnen we terug kijkend naar een super leuk weekend .. ook willen we de organisatie ABKC William Ogren en de Jugde bedanken voor hun super show . En we zeggen op naar de volgende show

# our life our dream #

www.darahbluebully.com Insta: darah_blue_bully

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.