Huisreglement DBBK / Powerbreed Behavior

Dit reglement geldt voor iedereen die de terreinen  van Darah Blue Bully Kennel /Power Breed Behavior betreedt.

Inschrijving

Door  het inschrijvingsformulier verklaart de cursist zich akkoord met het huisreglement

Dit reglement geldt voor iedereen die de terreinen van Darah Blue Bully Kennel / Power Breed Behavior

De cursisten zijn verplicht hun honden te laten inenten tegen Hondenziekte, Kattenziekte, ziekte van Carré, Parvo-virus en Kennelhoest. Bij inschrijving en verlenging dient het vaccinatieboekje voorgelegd te worden.

Op de dag van de Cursus dient de Cursist een bench,  showlijn, uitlaatlijn,  en zijn eigen waterbak, en poepzakjes mee te nemen !

Cursusgeld

Iedereen  dient het cursusgeld betaald te hebben voor dat de afgesproken cursus data begint.

Het lesgeld De betaling gebeurt per overschrijving. Door onze ervaring hebben we besloten om geen lesgeld meer terug te geven. Als je binnen 24 uur je les afzegt dan vervalt je les. doe je eerder afzeggen met grondige reden dan maken we een nieuwe afspraak.

De cursisten zijn verplicht hun honden te laten inenten tegen Hondenziekte, Kattenziekte, ziekte van Carré, Parvo-virus en Kennelhoest. Bij inschrijving en verlenging dient het vaccinatieboekje voorgelegd te worden.

Gedragsregels

Elke cursist gedraagt zich zonder Darah Blue Bully Kennel / Power Breed Behavior  te schaden en stelt steeds het belang van de club voorop. De rust dient bewaard te blijven in de nabije omgeving, op het hele terrein . Omgang met andere personen dient op een sociaal aanvaardbare manier te geschieden. Iedereen parkeert zijn auto reglementair en zonder overlast te veroorzaken. Het trainingsveld is enkel toegankelijk met toestemming of onder begeleiding van Henk of Engelin. Het is verboden te roken tijdens de training . Het is verboden kinderen op het terrein zonder begeleiding te laten. Henk en Engelin  wijst alle verantwoordelijkheid voor gebeurlijke ongevallen of beschadigingen af.

Algemene omgang met de honden

Honden dienen steeds aangelijnd te zijn. Als de hond het terrein bevuild heeft, staat de geleider in voor het opruimen. De geleider heeft steeds poepzakjes bij zich. Loopse teven mogen het terrein niet betreden.

De lessen

Elke cursist is voor aanvang van de les aanwezig. Henk en Engelin  en trainende cursisten met hun honden hebben toegang tot het trainingsveld. Toeschouwers verstoren de les niet.