Ik zal ons eens voorstellen,

 

Wij zijn Henk en Engelin van  Darah Blue Bully Kennel, zelf werk ik bij Connexxion als Buschauffeur  en Engelin werkt als  medewerker Expeditie !!

Waarom dit ras?  Jaren geleden zochten wij een hond voor onszelf deze moest trouw, loyaal en stoer zijn. Daarbij ook een gezinshond wat wij erg belangrijk vonden. Na lang zoeken en op Google te speuren kwamen we bij de Amerikaanse Bully terecht. Dit ras voldeed aan al onze eisen !!!

Zo kochten wij onze eerste Bully, een teefje en haar naam was Blue. Helaas hebben wij niet heel lang van haar kunnen genieten omdat zij met 13 maanden vergiftigd is . Omdat Blue zo speciaal was, werden wij eigenlijk verslaafd aan dit ras maar vanwege deze tegenslag wisten wij niet of we nog wel een andere wilde. Uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt en zijn verder gegaan met onze hobby onze Passie  is nu uitgebreid tot heel veel Bully's.

Wij zijn gespecialiseerd in de American Bully XL, American Bully Pocket, en de American Bully Micro.

 

Op dit moment hebben 9 honden van een hoge niveau. We lopen sinds 2016 dit jaar ook shows en deze worden gehouden in Nederland, Engeland, België en Italie ook hebben we hier al heel veel prijzen gewonnen wat onze kennel succes maakt .

Dit is in kort wat over ons en over onze honden. In onze galerie kunt u al onze honden bewonderen en kunt zien hoe wij onze hobby en passie uitvoeren . Daar naast geeft Engelin hulp voor Showring training onder Power Breed Behavior. voor de mensen die willen show lopen en nog wil leren hoe het allemaal werkt op een show en hoe te trainen met hun geliefde viervoeter... helpt Engelin jullie over de drempelvrees heen.

Bij ons telt maar 1 regel namelijk  dat het  welzijn van onze honden erg hoog in het vaandel staat !!

Dan krijgen wij vaak de vraag waarom Darah Blue Bully Kennel ? Ik zal dat in het kort uitleggen : Darah betekend in het Maleis- Bloed en Blue was onze eerste Bully , daarom hebben wij deze naam gekozen, met het bloed van Blue gaan wij met onze Bully Kennel verder zodat zij (Blue) altijd bij ons voortleeft .

 

Wij hopen dat jullie genieten van onze website en onze honden en dat we elkaar in de toekomst tegen komen in levende lijve .

 

Groetjes Henk en Engelin Buijs.