Reactie plaatsen

Reacties

Natalie
3 jaar geleden

Wij hebben een zeker leuke en leerzame showtraining gehad. Voorafgaand aan de training wordt alles heel duidelijk uitgelegd. Aan welke eisen moet je hond voldoen, waar moet je opletten en wat moet je doen tijdens de show. Hoe bereid je jezelf en je hond voor op een show. Voordat wij binnen kwamen hadden wij geen idee van de inhoud van een show , na een leuke dag hebben wij heel veel geleerd en kunnen wij nu aan de slag met trainen en met een zelfverzekerd gevoel mee doen aan onze eerste show.

Henk en Engelin ontzettend bedankt, en respect voor wat jullie allemaal doen voor de honden en hoe jullie met ze omgaan, zoveeellll liefde!!

Dominik Claeys
5 jaar geleden

VoilΓ ! Wij hebben vandaag de 2de keer een veelbelovend gescoord met onze pup, na onder meer de goede, professionele en vooral leuke sessies met Engelin, Henk en Bonkar. De tips voor de show en vooral de herhaling zijn de perfecte voorbereiding!

Dominik Claeys
5 jaar geleden

Wij zijn bij Engelin en Henk terechtgekomen via een vermelding op facebook mbt gedragstraining van powerbreeds. Zo hebben we op de site van de kennel gezien dat er ook cursussen ringtraining gegeven werden, dus hebben we ons meteen ingeschreven. Wij hadden zelf met onze pup al een show gelopen en toch al een aantal ringtrainingen gedaan, maar waren echt op zoek naar mensen met ervaring in het showen van powerbreeds, omdat we uit ervaring geleerd hebben dat die specifieke kennis niet zomaar gedeeld wordt... enkel tot nu toe door een man waarmee we bevriend geraakt zijn op ringtraining, aan wie we trouwens ons eerste kleine succesje op de show te danken hebben.

De uitleg (theorie)die ik gisteren gekregen heb van Engelin en Henk omtrent de verwachten van ook de handler op show, was een absolute meerwaarde. Maar het hoogtepunt was voor mij de intensieve aandacht die besteed werd aan de praktijk en het plezier waarmee Engelin en Henk hun kennis wilden delen om onze pup en zeker ook mezelf naar een hoger niveau te tillen.
Zeker een aanrader!

Bedankt Engelin en Henk voor de warme, gezellige en leerrijke dag.

Miranda Notten
5 jaar geleden

Een tijdje geleden kwamen wij in contact met Engelin en Henk , en door hun passie en liefde voor de bully waren wij al snel overtuigd dat wij hier onze bully vandaan wilde hebben ! en het bleef niet bij die ene maar het waren er al snel twee...Er volgde vele bezoekjes , waardoor ik kennis maakte met showen van een hond want wat een fantastische prijzen stonden daar trots uitgestald ! Dat wilde ik ook ... Dus al snel maakte ik een afspraak om daar te trainen , en wat vond ik dit geweldig ! Er was een showring gerealiseerd , er stonden echte prijzen , dus vond het super spannend , want tenslotte wist ik helemaal niets van wat ik verwachten kon ... Ik kwam daar aan en werd hartelijk ontvangen . lekker kopje koffie , wat lekkers erbij en daarna zijn wij begonnen met de theorie lessen ,want ook dat is heel belangrijk waar moesten we op letten bij een bully en wat was gewenst en niet gewenst in de show ring dus was een super leuke les waar wij echt van geleerd hebben ! Daarna kregen we een een heerlijke uitgebreide lunch... en dan in de middag gingen we naar achter met de honden en alles werd precies gedaan zoals het op show ook werkelijk gaat .. Ik wist op dat moment echt helemaal niets van wat ik doen moest .. Engelin stond daar als een echte keurmeester en leerde ons op een rustige maar hele goede manier wat er van een handler verwacht word op show .. Ze leerde ons op een verantwoorde en eerlijke manier ook met de hond om te gaan zodat het voor mijn hond ook een leuk spel werd waardoor zij echt super mee werkte Er Toen ik begon met mijn eerste fun show was ik doodsbang , dus ben vervolg trainingen gaan nemen en daarbij heeft Engelin zich specifiek gericht dat ik rustiger en zekerder zou worden en met resultaat want de eerst volgende show die er daarna liep werd ik 2e !! ..En nu nog steeds als ik ergens tegen aan loopt waarvan ik denk mmmmm hoe moet ik daarmee om gaan kan ik altijd bij hun met al mijn vragen terecht ! En zo leren wij elke keer weer meer en meer van de bully en blijven wij zeker door trainen want mijn meisje Bella vind het heerlijk om te doen en dat dankzij deze geweldige mensen ! Liefs Miranda

Kim De Muyer
5 jaar geleden

20/8/2019 kwamen we voor de eerste keer bij Engelin en Henk terecht.
Onze PSB Bully Sansa (teefje β€˜16) had namelijk zo’n sterke wil dat buiten wandelen met haar een echte machtsstrijd was.
We hadden al een keertje hondenschool geprobeerd (met enkel positief belonen ) en dat werkte niet, ze werd er enkel nog zenuwachtiger van.
Tijdens onze laatste vakantie gaf de kenneleigenaar aan dat ze een Prey Drive had en dit resulteerde in het vernielen van een ijzeren traliedeur.
De maat was vol we wilden terug een hond die overal aangenaam in de omgang was.
We contacteerden Engelin en dat bleek een godsgeschenk te zijn.

We werden heel hartelijk ontvangen met een tasje koffie, Sansa kon veilig ff bekomen van de autorit.
Na wat praten gingen we naar het speciaal uitgestippelde parcours op een enorme grasweide.
Sansa sprong normaal naar alles dat bewoog en wandelde geen 2 tellen normaal mee aan de leiband na elke wandeling was je arm 5meter langer.
Engelin deed er 5minuten over om Sansa naast haar te laten meelopen zoals het moest 😱
Tips en tricks gekregen en ook ik was aan de beurt om met haar te wandelen.
Ze liep rustig mee, plakte zowaar aan men been met een ontspannen leiband !
Nu moeten we de komende tijd thuis nog heeeel veel oefenen maar we beginnen eraan met het vertrouwen dat het helemaal goed komt.

Henk Buijs Engelin Siwabessy nogmaals bedankt om ons te ontvangen, we kunnen jullie enkel maar aanraden aan eenieder die problemen heeft met zijn PowerrasπŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Rating: 3.2857142857143 sterren
7 stemmen